Download hier het formulier "Gebruiks- & Annuleringsvoorwaarden" Download hier het formulier "Gebruiks- & Annuleringsvoorwaarden"

Bungee-Trampoline
Gebruiks- & Annuleringsvoorwaarden
4 trampolines

Vrije toegang tot de aangewezen locatie.

Vrije werkruimte 100m³
Lengte 10m
Breedte 10m
Vrije hoogte 10m
Stroom 230 volt / 16 ampère

Vlakke, harde en een egale ondergrond. Vrije doorgang naar de werkplek.

Draaitijd is 4 uur of in overleg anders overeen gekomen.

Veiligheidsvoorwaarden:

Bungee-Master behoudt het recht om bij sterke wind en/of windstoten uit als wel bij regen uit voorzorg de activiteiten op de bungee te onderbreken dan wel te stoppen, dit zal altijd het geval zijn bij windkracht 5 en hoger. Onze begeleiders zijn in het bezit van een windmeter.

Bungee-Master behoudt het recht om mensen te weigeren die de instructies van begeleiders negeren, of bij overmatig drankgebruik.

In geval van verhuur zonder begeleiding, zal de huurder verantwoordelijk zijn voor goede en deskundige begeleiding. Dus mensen die ervaring hebben in de klimsport en ervaring hebben met de werking en het gebruik van klimmaterialen. Of mensen die hiervoor een opleiding binnen Bungee-Master hebben gehad, en minstens enkele evenementen hebben meegedraaid bij Bungee-Master

LET-OP! Algemene Voorwaarden staan achter op de offerte en u kunt deze vinden op onze www.Bungeemaster.nl

Annuleren:
Kosten voor annulering:

-7 dagen voor verhuur 50 % van het factuurbedrag zonder reiskosten. Annulering ten gevolge van slecht weer of enig ander voorval buiten de schuld van Bungee-Master op de dag van het evenement is niet mogelijk. De huurder is dan verplicht het volledige factuurbedrag te voldoen .