Combineer sport en amusement. Op de bungee trampoline: een combinatie van sensatie en een gevoel van vrijheid. En dat op een veilige manier. Het bestaat uit bungee-elastieken en een trampoline. Je krijgt een speciaal tuigje om. Dit is verbonden met de bungee-elastieken. De truc zit 'm in een motortje dat aan de elastieken trekt. Hierdoor krijg je meer hoogte en blijf je langer in de lucht. Zo kun je huizenhoog komen en salto's maken zonder gevaar.

De bungee trampoline is een groot succes op feesten zoals personeelsfeesten, bedrijfspresentaties, zomer- en straatfeesten, evenementen en openingen van bedrijven of winkelcentra. Er is een werkterrein nodig van 8 bij 6 meter en een vrije hoogte van 9 meter. Ook moeten we twee uur voor en na het evenement vrije toegang hebben voor opbouw en demonstratie van de trampoline. De trampoline werkt op 230v/16 amp. Huur de trampoline met of zonder begeleiding.

Onze trampoline is optimaal veilig gekeurd door het Nederlands Liftinstituut en voorzien van certificaat. Neem contact op voor meer informatie.

Prijzen
Verhuur van de bungee trampoline: 850,00 per vier uur dat de attractie in bedrijf is. Hierbij zijn reiskosten a 0,45 per kilometer (vanuit Tilburg) niet inbegrepen. Prijs is inclusief 1 begeleider, extra begeleiding kost 35,00 per man per uur.